Staicele - Reportāžas - Ritmikas konkurss

18.02.2009.

Ritmikas konkurss „Dejo kā zvaigzne’’

Šī gada 18. februārī Projektu nedēļas laikā Staiceles pilsētas kultūras namā vidusskolas kolektīvam notika aerobikas pasākums „Dejo kā zvaigzne!”, brīnišķīgs un muzikāli izklaidējošs, visus klašu kolektīvus vienojošs pasākums.


Šī vakara vadītāji – Laura Kosīte (jeb skolotāja Lana Berga) un Lauris Reiniks (jeb 10. klases audzēknis Kaspars Ribaks), fantastiski iejutās savos tēlos un ļoti labi vadīja aerobikas konkursu. Vēl, protams, bija arī TV 3 operators Pēteris (jeb Justs Gūtmanis no 11. klases) ar palīgu „cilvēku-Likumu”, kas rādīja plakātus ar uzrakstiem: „Klusumu!”, un „Vētraini aplausi!” (jeb Edgaru Tenisonu no 10.klases).


Pasākuma 2. – 4. klašu grupā īpaši aktīva bija 2. klases komanda Ņina ar audzinātāju Daci Priekuli, kas savā grupā ierindojās 1. vietā. Interesantu priekšnesumu parādīja arī 3. klase ar audzinātāju Baibu Eglīti, kas demonstrēja savus futbola talantus. 4. klase Dance party, audzinātāja Inga Neimane, vitāli apliecināja savu talantu aerobiskajā dejošanā.


5. – 6. klašu grupā lieliski startēja ar savdabīgu aerobikas numuru un uzvarēja 6. klase Lauķi, audzinātāja Linda Abendrote. Piektās klases komanda Lieliskais piecinieks, audzinātāja Inga Konrāde, skatītājus ļoti pārsteidza ar spilgtu muzikāli sportisku uzvedumu.

Nākamajā grupā bija 8. – 9. klašu jaunieši. Astotie sevi dēvēja par Step up, audzinātāja Vija Brente, viņiem bija īpašs aerobiski izslīpēts, sportiski bagāts uzvedums, ...


... bet 1. vietu šajā grupā paņēma 9. klase Kreizī, audzinātāja Vizma Lūse, jo publika bija sajūsmā par viņu teatralizēto sniegumu.


Īpašs prieks skatītājiem bija par vidusskolēnu sniegumu, kur piedalījās 10. – 11. klašu komandas, audzinātājas Inese Baltmane un Valentīna Andrejeva. Desmitklasnieki Kaspars Ribaks un Edgars Tenisons kopā ar Līgu Ozolu superīgi un drosmīgi nodemonstrēja aerobikas stundu, bet 11. klases Kristīne Krišjāne un Dārta Vilne, kuras divatā savu klasi pārstāvēja, sajūsmināja skatītājus ar oriģināli sportisko sniegumu. Abas komandas dalīja pirmo vietu!


Aerobikas konkursa atraktīvos jauniešus vērtēja barga žūrija – Ausma Kantāne (jeb direktora vietniece Alda Grāvere), Baiba Sipeniece – Gavare (jeb pirmsskolas audzinātāja Jautrīte Pelēkā), Juris Šteinbergs (jeb internāta skolotājs Edgars Ozols) un Agris Daņiļēvičs (jeb vienkārši Aivars).

Paldies šī pasākuma organizētājiem: Ingai Konrādei, jauno literātu kolektīvam „Kalliope” un tā vadātājai skolotājai Lanai Bergai, skolas direktoram Jurim Krastiņam, firmas Vienkāršā matemātika pārstāvei, kas rēķināja punktus un kalkulēja vietas – skolotājai Jevgēnijai Laicānei, protams, visiem dalībniekiem un skatītājiem, jo zāle bija pārpilna un sajūsminātie aplausi tajā dienā rībināja gandrīz visu pilsētu.

Eva Smirnova, 12.kl.
J. Laicānes foto