Staicele - Reportāžas - Floristika

02.02.2009.

Staiceles jauno floristu darbi

LNIIC „Krustpunkti” floristikas pulciņa dalībnieces Zane Kubuliņa, Evelīna Pēce, Sabīne Podskočija un Anete Vilne skolotājas Ilzes Kalējas vadībā 2008./2009. mācību gada pirmajā pusē piedalījās vairākos konkursos un guva atzinīgus vērtējumus.

Izstāde – konkurss „Sapņu lietussargs” norisinājās no 20.10. līdz 11.11.2008. Rīgas Jauno tehniķu centrā. Izstādei bija jāveido dekori - lietussargi, kuros dabas materiāls izvēlēts kā viens no galvenajiem rotājošiem elementiem.




Sabīnes Podskočijas lietussargs


Zanes Kubuliņas lietussargs


Evelīnas Pēces lietussargs


'Sapņu lietussarga" noslēgums

Izstāde – konkurss „Egles rota” bija skatāma no 10.12.2008. līdz 11.01.2009. Rīgā, Eduarda Smiļģa Teātra muzejā. Šī gada tēma - „Ledusspuķes zied”. Atzinīgs novērtējums Evelīnas Pēces darbam – 3.vieta par tematisko darbu.


Evelīnas Pēces leduspuķe..


.. tuvplānā


Zanes Kubuliņas leduspuķe

Izstādes – konkursa „Rīga laikmetu griežos” darbi bija skatāmi no 18.12.2008. līdz 11.01.2009. Rīgā, Vēstures un kuģniecības muzejā. Uzdevums bija izgatavot Pētera baznīcas modeli – maketu vai arī kādu Pētera baznīcas fragmentu. Anetes Vilnes veidotais tornis pamatskolas vecumposma grupā ieguva 1.vietu.


Anetes Vilnes Sv.Pētera baznīcas torņa makets


Izstādē

Izceļojušies pa izstādēm un konkursiem, darbi beidzot atgriezušies Staicelē. Līdz 28.februārim tie būs skatāmi „Krustpunktos” (Mūzikas un mākslas skolas zālē). Laipni aicināti!


Ilze Kalēja,
LNIIC „Krustpunkti” floristikas pulciņa skolotāja

Ievas Drones un Ilzes Kalējas foto.