Staicele - Reportāžas - Vidusskola - 1.klases uzņemšana skolas saimē

27.09.2012.
1. klases uzņemšana skolas saimē

Vairumam skolēnu jau nemanot paskrējis pirmais šī gada darba mēnesis - septembris! Bet kā pirmklasniekiem? Vai arī šis mēnesis ir bijis tikpat īss un nemanāms, vai arī pietiekoši garš, jo mainījies ikdienas ritms un ierastā kārtība, bijis jāpierod pie daudzām jaunām lietām un jauna darba ritma?

To noskaidrot devās visa sākumskolas komanda kopā ar Sprīdīti, Pepiju Garzeķi, Burtu meitiņu un Tinci, kura grib mācīties. 27. septembra pēcpusdiena 1. klasei izvērtās par īstu pārbaudījumu dienu!


Kopā ar Burtu meitiņu, Sprīdīti, Pepiju, Tinci skolēni devās pārbaudījumos, kurus bija sagatavojuši sākumskolas skolēni:

2. klases telpā bērnus sagaidīja bagātais Rudens vīriņš, kurš aizvērtām acīm lika degustēt un atpazīt dažādas rudens veltes:






3. klases telpā - Ieva un Andra, kuras uzdeva dažādas mīklas:


4. klases telpā - Gudrā Tince ar matemātikas pārbaudījumiem:


  

Pie direktora Pepijas vadībā vajadzēja parādīt, vai zina, kā sauc skolas direktoru, sporta un mūzikas skolotājas, cik gara mācību stunda, cik skolai stāvu utt.:


Skolas foaje - satiekot Burtu meitiņu, atbildēt uz jautājumiem par satiksmes drošību:
Foto




Bet kopā ar skolotāju Baibu un 3. klases skolēniem bija jāiemācās draudzības rotaļa.

Pats svarīgākais, ka kopā ar Sprīdīti pēc noslēpumainā skolas plāna, pārvarot dažādas grūtības un veicot uzdevumus, vajadzēja apceļot visu skolu un atrast paslēpto dārgumu lādi:


  

Tas izdevās, tādēļ arī atalgojums - dārgumu lāde ar apliecībām un apstiprinājumu, ka visi pirmklasnieki uzņemti skolas saimē un ir Staiceles vidusskolas skolēni!




Pārbaudījumi izturēti gods godam, tātad īsti Staiceles vidusskolas skolēni - UZŅEMTI SKOLAS SAIMĒ!

Sagatavoja Inga Neimane
neimane.inga[at]inbox.lv