Staicele - Reportāžas - Solis Eiropā


Tu jautāsi, kāpēc “Solis Eiropā”?

Vienkārši tāpēc, ka apmācību laikā, lielisko treneru vadībā Tev būs iespēja iepazīties ar programmas “Jaunatne darbība” piedāvātajām iespējām jauniešiem.

Apgūt svarīgus un ļoti vajadzīgus “knifiņus” projektu izstrādē.

Treneri palīdzēs Tev apzināt Tavas vēlmes un vajadzības, sniegs konsultācijas “sapņu projekta” izstrādē, jo tikai veidojot savu projektu un to īstenojot, Tu tiešām varēsi sasniegt savu personīgo dzīves mērķi, spert, iespējams savu pirmo SOLI EIROPĀ!

Mēs zinām, ka kopā ar domubiedriem Tu spēsi apgūt projekta izstrādes prasmes, un ne tikai! Tāpēc, nekautrējies un piesakies! Apmācību laikā Tev būs iespēja:

· satikt jaunus domubiedrus un jauki kopā pavadīt brīvo laiku;

· apgūt neformālās izglītības metodes, darbojoties;

· iepazīties ar programmas “Jaunatne darbībā” piedāvātājām iespējām Tieši Tev;

· iemācīties strādāt ar projekta pieteikuma veidlapām, veidot savu projektu, tā sasniedzot savus personīgus mērķus!

Apmācībās aicināti piedalīties 15-25 g.v jaunieši.

Apmācība notiek: 2012.gada 21.-23.septembrī, apmācību sākums, 21.09.12. plkt.12.00, viesu mājā „Purmaļi”, Limbažu novads ( www.draugiem.lv/purmali ), apmācību noslēgums 23.09.12., plkst.14.00.

Jaunas prasmes un iemaņas Tev palīdzēs apgūt:

treneris Māris Resnis ar palīgu Sergeju Andrejevu.

Par Tavu labsajūtu rūpēsies biedrības „Mēs – nākotnei!” aktīviste, apmācību organizatore un koordinatore Sabīne Namniece.

!!! Apmācību laikā Tev tiek segti uzturēšanās, ēdināšanas un apmācību izdevumi. Ceļa izdevumi uz apmācību norises vietu (viesu māja „Purmaļi”) jāsedz Tev pašam/ai.

!!! Vietu skaits ir ierobežots, ja tiešām vēlies piedalīties apmācībās PASTEIDZIES UN PIESAKIES! Ja tiksi apstiprināts, saņemsi precīzu informāciju, kā nokļūt līdz apmācību vietai! Neuztraucies, Tevi noteikti sagaidīs un pavadīs mājās!

Lai pieteiktos apmācībām, aizpildi pieteikuma anketu un sūti to līdz 2012. gada 17. septembrim uz e-pastu: centrs_mesnakotnei@inbox.lv Atbildi par dalību apmācībās sniegsim līdz 19.09.2012. elektroniski.

Apmācības organizē biedrība „Mēs – nākotnei!” sadarbībā ar Cēsu reģiona reģionālo koordinatoru. Apmācības finansē VA „Jaunatnes starptautisko programmu aģentūra” programmas „Jaunatne darbībā” un Eurodesk.

Papildus Informāciju par apmācībām Tu vari saņemt pie Alojas, Limbažu un Salacgrīvas novadu reģionāla koordinatora, kontaktpersona – Sabīne Namniece, tālr.: +371 26680613, e-pasts: centrs_mesnakotnei@inbox.lv.

Uz tikšanos apmācībās!

-