Staicele - Reportāžas - TIC - BaltTour 2012

12.02.2012.
Jaunā tūrisma sezona jau atklāta

Arī šogad Alojas novada Staiceles Tūrisma Informācijas centrs (TIC) piedalījās Starptautiskajā tūrisma izstādē - gadatirgū „Balttour 2012” no 10. līdz 12.februārim, kā jau ierasts, Rīgā, Ķīpsalas hallē. Šo Baltijā lielāko tūrisma izstādi– gadatirgu trīs dienu laikā apmeklēja 23 000 interesentu. Izstāde norisinājās vienlaicīgi divās hallēs – Apceļo Latviju! un Atklāj pasauli!, piedalījās vairāk kā 650 tūrisma uzņēmumu.

Šogad izstādē piedalījāmies kopā ar Limbažu, Salacgrīvas un Saulkrastu novadu TICiem Vidzemes stendā, kurš pārsteidza stenda apmeklētājus ar daudzveidību un interesantām aktivitātēm, ieturot latvisku un Vidzemei raksturīgu stilu un noskaņu. Izstādes laikā apmeklētāji saņēma jauno, kopīgi ar Tūrisma attīstības valsts aģentūru izdoto Vidzemes tūrisma karti, kurā iekļauti vairāki brīvdienu maršruti, tajā skaitā „Saviļņojošā Vidzeme”, Vidzemes iepazīšanai un apceļošanai gan individuāli, gan arī ģimenēm ar bērniem, kā arī iepazīties ar jauno Vidzemes tūrisma asociācijas ilustratīvo karti – stendu

Izstādes laikā TIC vadītāja Inese Timermane iepazīstināja stenda apmeklētājus ar jauno Alojas novada informatīvo bukletu, kurā iekļauti vairāki tūrisma maršruti un citiem informatīvajiem materiāliem par Alojas novadu.

Mīļš paldies visiem, kuri svētdien, 12.februārī pārstāvēja un prezentēja Alojas novadu. Īpašu skatītāju sajūsmu un ovācijas ar savu atraktīvo priekšnesumu izraisīja „Staiceles vecmāmiņu aerobikas” dalībnieces (vadītāja Ārija Bakmane).







Staiceles Lībiešu muzeja „Pivālind” direktore Indra Jaunzeme ..

.. un Staiceles vidusskolas audzēkņi Līga Andersone, Marta Graviņa, Sanija Ozola, Dina Čipote, Ritvars Čipots, Rihards Pēcis iepazīstināja izstādes dalībniekus un apmeklētājus ar prezentāciju par Staiceli un aicināja pie mums ciemos!



Ieguvu jaunus iespaidus, kontaktus un daudz jaunu materiālu, ar kuriem Staiceles TICā aicinu iepazīties visus interesentus. Tuvākajā laikā materiāli būs pieejami arī Alojas un Vilzēnu bibliotēkās, un Puikules sabiedriskajā centrā, tur izveidotajos tūrisma informācijas punktos


 

Nila Smeltera fotogalerija >>>

Tūrisma darba organizatore Inese Timermane
Indras Jaunzemes un Agra Rubeņa foto